Til minne om Lars Lindstad

Lars Lindstad har dessverre gått bort fra oss så altfor tidlig. Lars møtte alltid opp i klubben med et godt smil, humor og mye varme. Han var støttende, en du kunne ha gode samtaler med og en som alltid lyttet. 

Klubben og sjakken betydde svært mye for Lars. Han ville ofte diskutere ulike partier, og han sa aldri nei takk til et godt slag sjakk. Lars hadde dugnadsånd og var ofte tidlig ute på sjakkveldene og hjalp til med å sette fram og rydde inn etter runden. Av og til møtte vi Lars ute på sjakkpuben «The Good Knight». Der var det alltid folk som ville slå av en prat med Lars, spille et parti og lytte til de gode historiene hans.

Han deltok også som klubblagspiller og inviterte ofte laget til ulike sosiale sammenkomster, blant annet hjemme hos seg selv i leiligheten på Lambertseter. Da gikk det i pølser, godt drikke og raske partier. Vi tar alle med oss de gode minnene om Lars videre. 

Det blir begravelse i Nordstrand kirke, tirsdag 8.november kl 12

(skrevet av Thomas Nilsson)