NORDSTRAND SERIEMESTERE!

Nordstrands førstelag klarte brasene, slo Hønefoss 4-1 i siste seriekamp, og vant dermed den sterke 1.divisjon i ØSLANDSSERIEN! VI GRATULERER! NESTE; Eliteseriekvalifisering 12-14.april.

På lørdagen dro laget nedover til Porsgrunn og møtte et toppet lag med ratingsnitt 2366 mot Nordstrands 2179 og det ble dermed et forventet nederlag. Resultat 1,5-3,5. Dermed ville søndagens kamp bli helt avgjørende og kun seier var godt nok; ved tap mot Hønefoss ville de rykke forbi med Porsgrunn som vinner, mens ved uavgjort ville også Porsgrunn også ta hjem gullet.

Men femkløveret; GM Rune Djurhuus, FM Andreas Tryggestad, Gustav Törngren, Eivind G Kreken samt Bror Thanke (wo) kjempet seg til to fine seire ved Gustav og Eivind, og når Rune fightet seg til remis på førstebord samt Andreas remis og Brors wo-seier ble det en klar 4-1 seier og billett til kvalifisering for Eliteserien som spilles helgen 12-14/4.

På vinnerlaget har Cornelius Kvendseth, GM Erik Blomqvist, FM Isak Sjøberg gjort sterke bidrag gjennom sesongen. Ellers har Lars Eckhardt og FM Daniel Nordquelle spilt en kamp hver.

VI ØNSKER LAGET LYKKE TIL I KVALIK! STÅ PÅ NSK!!

RESULTATER FRA 2. og 3.divisjon:

Nordstrand stilte med 4 lag til i Østlandsserien; 2.laget i 2.divisjon og 3 lag i 3.divisjon. Alle lagene klarte seg over streken og spiller på samme nivå neste sesong. Best gjorde NSKU-laget det i avdeling 3B som tok en fin 4.plass blant langt høyere ratede lag!

NORDSTRAND2 2. DIV

NSK2 lå godt an til en topplassering etter 4.runde. Men med avsluttende 3 tap ble det 5.plass tilslutt (av 8 lag) på lik poensum som både SOSS og Bærum, men da vi vant innbyrdes oppgjør gikk Nordstrand foran.

NORDSTRAND3 3/4/5 i 3.DIV

NSK3 dro til OSS i siste kamp i avd 3C og møtte Norges beste kvinnelag og fikk bank 0-4. Laget lå også godt an etter januar-runden, men avsluttet med to tap og endte på 4.plass (av 6).

NSK4, juniorlaget, spilte i avd 3B og kunne med seier i siste tatt en topplassering i avdelingen. Laget dro til Konnerud i siste kamp og møtte et langt høyere rated lag igjen og måtte denne gangen se seg slått 1,5-2,5. Fin remis ved Victor på 1,bord og seier for Alec! Lagets innsats har vært formidabel tatt i betraktning ratingforskjellene; de var klart lavest rated i avdelingen med over 300 poeng opp til nest laveste lag. Så NSK4 kan se seg godt fornøyd med 4.plassen i årets serie! Her er det mange talenter!!

NSK5 spilte i avd 3D og kjempet om poengene hele sesongen. Laget hadde ett poeng før siste runde og dro til Vålerenga som stilte med 3spillere, hvilket bidro til at NSK5 klarte uavgjort og holdt Vålerenga bak seg på tabellen. Dagens helt ble Fredrik Berg Dahlen som sikret det uavgjorte resultatet med sin seier og dermed fortsatt 3.divisjonsspill for NSK5 neste år!

TAKK FOR DENNE SESONG! Velkommen til neste som starter i okt/nov 2024; STÅ PÅ NORDSTRAND!