SERIESJAKKAVSLUTNING

Denne helgen avsluttes seriesjakken i alle divisjoner.

Nordstrand har 5 lag i årets serie; i 1., 2. og 3 lag i tredjedivisjon.

HER ER STILLINGEN FØR SLUTTRUNDEN SØNDAG:

1.DIVISJON:

NSK1 spiller om seier og opprykk til Eliteserien. Januar/februar-rundene ga 4 strake seire og laget har kun avgitt et halvt poeng i løpet av serien og ledet med 3 poeng før helgen.

Lørdag dro laget til Porsgrunn som hadde toppet laget med spillere 100-200 rated over våre spillere. Dette kunne ikke NSK1 matche og tapte kampen 1,5-3,5.

NSK1 spiller da seriefinale mot et godt spillende Hønefoss1 som ligger 2p bak. Kun seier er godt nok for Nordstrand, ellers rykker Hønefoss eller Porsgrunn forbi på målstreken. STÅ PÅ NSK! Siste kamp spilles mot Hønefoss på Lambertseter gård søndag kl 12.

2.DIVISJON:

NSK2 har klart seg greit, tapt en mer enn de har vunnet. Lørdag ble det et forsmedelig tap 1,5-2,5 mot Stjernen2 hjemme. Men laget vant både mot Bærum og SOSS i januarrunden og kan dermed ikke rykke ned. Søndag spiller NSK2 mot sterke Konnerud Tempo på Konnerud.

3.DIVISJON

NSK3 har gjort det greit i sin divisjon, men tapte mot Bærum sist. Laget ligger midt på tabellen og avslutter sesongen søndag i OSS mot deres sterke kvinnelag.

NSK4, juniorlaget har spilt over evne i årets serie og ligger i toppen sammen med 3 andre lag før siste runde. I januarrunden spilte de mot Offerspill3. Her hadde Offerspill satt inn selveste GM Aryan Tari på førstebord og han måtte slite mot unge lovende Victor Lindstad. De satt igjen til slutt, men Tari måtte berømme Victors spill! Theodor Mohr imponerte på andrebordet med seier mot langt høyere ratede Eirik Aarnes. I februarrunden tok NSK4 en imponerende 3-1 seier mot voksenlaget fra OSS og søndag går turen til Konnerud der de i likhet med NSK2 møter Konnerud Tempo. Lykke til!

NSK5 med Tom Brentebråten og co skal til Vålerenga og spille mot Vif3 og trenger en seier for å unngå nedrykk.

STÅ PÅ NSK!!!