SISTE HELG SERIESJAKKEN

ELITESERIEN ble sparket igang fredag kveld på NTG i Bærum. Nordstrand1 spilte mot OSS og det ble en spennende kamp. FM Johannes Haug (utnevnes til IM av FIDE på våren) fikk raskt en fordel mot IM Getz og spilte pent hjem seieren, mens FMAndreas Tryggestad tapte. Remiser for GM Johan Salomon, GM Rune Djurhuus og FM Flemming Christenson gjorde at det sto 2,5-2,5 før siste partiet var avgjort. Her kjempet FMDaniel Nordquelle godt i en vanskelig stilling, men han måtte tilslutt bite i gresset. Dermed et sjelden tap for Nordstrand-gutta. Faktum er at de med et godt resultat mot Hell lørdag fortsatt kjemper om sølvmedaljer i årets serie. FM Andreas Tryggestad kjemper samtidig for sitt andre IM-napp hvis han klarer 1,5p i helgen. Sitt første tok han i Kragerø Resort i februar.

FM Andreas Tryggestad med sitt første IM-napp i Kragerø, GRATULERER! Her fra seieren mot GM Hasangatin (foto Bjørn Berg Johansen)

SERIESJAKKAVSLUTNING

Nordstrand2-7 avslutter også sesongen denne helgen og det blir 2 kamper på Lambertseter Gård lørdag og 3 kamper søndag. NSK2 drar til Jessheim og spiller en viktig kamp for opprykk til 1.divisjon.  STÅ PÅ NSK!


the attachments to this post:


kragero_2019_hasangatin_tryggestad-300×207