Kragerø Resort chess: Amelia på 4.plass etter rakettstart

Sommerbyen Kragerø arrangerte storturnering siste delen av vinterferien; Kragerø Resort Chess med 9 runder på 5 dager. 4 Nordstrandsspillere deltok i den sterke A-gruppa, 5 i B. Og det var i B-gruppa våre spillere tok de beste plasseringene. Unge Amelia Nordquelle startet som en rakett og ledet klart etter 6 runder med fullt hus og ratingprestasjon på 2370!

 Amelia i aksjon mot Torbjørn Valvåg (foto: Anniken Vestby, Tromsø)

Amelia slakket på gassen på slutten av turneringen og med sine 6,5 poeng ble det en sterk 4.plass og opp nesten 100 ratingpoeng. Andreas Tenold tok også 6,5p på 8.plass, mens Jan Synnestvedt kom på 14. med sine 6p.

I A-gruppa gjorde FM Johannes Haug det best med 5,5p på 11.plass. FM Andreas G Tryggestad tok 5p og Daniel Nordquelle 4,5.


the attachments to this post:


kragero_2018_am_nordquelle_valvaag