GOD SOMMER TIL ALLE MEDLEMMER!

Da er sjakklubben sommerstengt. Vi starter opp igjen torsdag 10.august med lynsjakk. Så er det Hurtigsjakktrening før vår store GrandPrix-turnering som går av stabelen lørdag 19.august- se link til venstre.

SOMMERSJAKK: I dag starter LANDSTURNERINGEN med de to FM-er Johannes og Andreas i Eliteklassen i spissen for en stor delegasjon på 41 spillere fra Nordstrand. Vi ønsker alle spillerne en god turnering og et trivelig Stavangeropphold.

Senere i juli spilles Xtracon Chess Open i Danmark med mange norske deltagere, mens i Bergen sparkes ny GP-sesog i gang seinere i måneden.

SAMMENLAGSTILLINGEN NGP-sesongen 2016-17 viser to klasseseire til Nordstrandsspillere: Andreas Tenold tok 1.plassen i KL 3, mens i KL 1 Sprint tok Cornelius Kvendseth og Isak Sjøberg gull og sølv. VI GRATULERER! Nordstrand-spillere fikk en rekke gode plasseringer; se resultatlister på sjakk.no.

VI ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD SOMMER!

Hilsen styret