NGP Hurtig med solid deltagelse

Nordstrand GP Hurtigsjakk ble spilt på Lambertseter gård søndag 20. august 2023. Det var solid deltakelse med 122 spillere. Turneringen inngår i Norges Grand Prix 2023-24.

Suveren vinner Aryan Tari med Pantham Kaewpitakkun (v) vinner Gr B og Astor Moe Maurstad (h) like suveren som Aryan i Gr C- (foto Lars Johansen)

I A-gruppen ble det en klar førsteplass til storfavoritten GM Aryan Tari, som vant alle sine 7 partier. Andreplass gikk til FM Ward Al-Tarboush på 5 poeng, mens Bror Thanke ble beste Nordstrandspiller foran Håvard Haug og FM Andreas Garberg Tryggestad (Nordstrand) på 4½:.

B-gruppen ble vunnet av Pantham Kaewpitakkun på 6 poeng foran Oda Kofoed Skramstad på 5½. Deretter fulgte Rafe Rehman (Nordstrand), August Minh Brattgjerd og Svein Dale med 5 poeng. Her var det 5 spillere fra Nordstrand blant de 10 beste i gruppen.

Astor Moe Maurstad vant alle sine 7 partier i C-gruppen og gikk til topps foran Steinar Dieseth Skogholt med 6 poeng. Sten-Ove Antonsen, William Olsen, Åsmund Floten og Christine Nordahl på de neste plassene hadde alle 5½. Her ble Theodor Mohr beste Nordstrandspiller med 4p.

Takk til Otto Milvang, Marit Milvang og Jussi for god turneringsledelse. Espen og Alexander Løken, Torge og Thomas Nilsson sto for kantinedrift. Lars Johansen sto for hjemmelaget potetmos som ble raskt utsolgt i kantina!