SERIESJAKKEN RESULTATER

NORDSTRAND GRATULERER NSK5 med seier i sin avdeling i 4.div og opprykk til 3.div. Lagleder Tom Brentebråten tok med seg Atle og de to ungguttene Armin og David og knuste Kongsvinger i sisterunden 4-0! Dermed vinner av avd 4 E! FLOTT PRESTASJON!

Ellers ga seriesjakken 2 nedrykk og 2 bronseplasser.

RESULTATER LAG FOR LAG:

ELITESERIEN; NSK1 har spilt i Eliteserien siden 2016 og fra 17/18 sesongen tatt medalje hvert år, tre sølv i perioden 2017-2020, og bronse ifjor etter legendariske 5-1 mot Offerspill!

Men denne sesongen har laget slitt og lørdagens tap for Tromsø var kroken på døra for Eliteseriespill for denne gang. Laget vant riktignok på søndagen mot Bergens, men det hjalp ikke da Tromsø også vant og ble liggende foran. Dermed ble det nedrykk sammen med Hell og ny tilværelse i 1.divisjon. Ny kjemping om opprykk til neste år!

NSK2 tapte en viktig kamp mot Vif2 siste seriesjakkhelg og dermed var det ikke mulig for laget å vinne sin avdeling i 2.divisjon. Det ble seier mot Stjernen lørdag mens de tapte mot Bærum i sisterunde og fikk bronse.

NSK3 tok sitt første og eneste poeng mot Indre Østfold lørdag, men møtte et toppet Bærum søndag, tapte og endte sist på tabellen.

NSK4 besto av barn/unge fra NSKU og de gjorde sine saker bra med en fin 3-1 seier mot et annet Bærumslag. Mange fine prestasjoner på dette laget som endte på bronseplass i 3.div avdD!

HEIA NORDSTRAND!!