Rafe Norgesmester, GRATULERER!

NM i lyn/hurtigsjakk ble spilt nær Bergen 12-14/1. Rafe Rehman gikk til topps i B-gruppa i hurtigsjakken. Han tok 8p av 10 og lå i teten gjennom hele turneringen sammen med Jacob Tollefsen som tok 5.plass på 7,5p.

Gullvinner Rafe til venstre, Jacob bak til høyre (foto Anniken Vestby)

Jr Norgesmester Eivind Grunt Kreken hadde en kanonåpning i Gruppe A med seier mot GM Jon Ludvig Hammer, remis mot GM Hauge og IM Carlsson. Men så måtte han ned mot IM Vestby-Ellingsen, og deretter gikk det litt tråere som endte med en 15.plass med 6p. Greit resultat og en fin skalp!

I Gr C ble Tristan best av Nordstrandspillerne med 7p, og han avsluttet like godt mesterskapet med 7 strake seire!

I fredagens lyn-NM var beste Nordstrandsprestasjon Eivinds 5,5p i Gr A på en 17.plass (opp 67 i rating)


the attachments to this post:


Aapent_NM_hurtig_2024_gr_B_premierte