Parkering ved Lambertseter Gård

Parkeringsplassene nedenfor gården nå regulert. Det vil si at man må ha gyldig digital P-tillatelse eller p-kort i frontruten.De begynner å ilegge parkeringsavgift fra og med i morgen torsdag 16.02.23. Lambertseter gård er i dialog med kommunen om å få til en løsning der vi også får tilgang til disse plassene, men dette er nok ikke i orden før de starter opp.
Fra FFLG : I går kom det også opp nye skilter ang parkering på gården. Dette til stor overraskelse både for kommunen og oss da vi skulle beholde den gamle avtalen og skiltene. Lambertseter gård har vært i kontakt med kommunen i dag som jobber med å få klarhet i hva som har skjedd. Vi sender ut ny info så snart det foreligger en tilbakemelding.Frem til det foreligger ny beskjed, skal ikke firma ilegge gebyr oppe ved gården.
Alternativ parkering er da ved Lambertseter Idrettsforening.