ECCC; Nordstrand tok 5 poeng

Nordstrand spilte godt mot to Islandske lag i runde 4 og 5, men tapte 2-4 mot Islands bestelag Reykjavik med 4 GMer. I runde 5 var det stang ut mot det andre Islandske laget Viking, 2,5-3,5. Her spilte Rune jevnt med den legendariske GM Johann Hjartarson som spilte Kandidatturneringen tilbake i 1988.

Så kom et noe skuffende tap mot LSG Leiden2 som vi var jevngode med. Men gutta revansjerte seg i sisterunden med solide 5-1 mot et italiensk lag.

Godt med tur i frisk Alpeluft mellom slagene! Her ser vi lagleder Pål med Daniel, Eivind, Isak til venstre, Gustav og Andreas til høyre. Det ble også tid til fotballkamp der offeret nok en gang var Offerspill!

Meget god innsats av laget og flott prestasjon av GM Rune Djurhuus på førstebordet uten tap og ratingprestasjon på solide 2541. Ratingvinnere ble Eivind G Kreken på 5.bord med 53 poeng opp, mens Andreas Tenold debuterte på Elitelaget med flott innsats på 6.bordet og 27 poeng opp. Våre 3 FM’er Isak, Gustav og Daniel hadde små endringer med Isak noe opp. Samlet tok laget en 55 plass som var 2 plasser foran forhåndsrangeringen.

En lærerik uke for førstelaget og god internasjonal matching for dem før det braker løs med Eliteserie i november. Første 3 rundene spilles helgen 11-13/11. STÅ PÅ NORDSTRAND!