Hans Kristian Gaarder er død

Vårt medlem og sjakkvenn Hans Kristian Gaarder er død, 60 år gammel.

Han har vært medlem i 16 år fra 2004-2020. Hans deltok fast i Nordstrands hovedturneringer mellom 2007-18. Hans beste plassering i Høstturneringen kom i 2017 da han tok 5,5p. I Klubbmesterskapet tok han 1.plass i 2011 i Gr2 med 7,5 poeng og spilte seg det året opp i Gr1. Her gjorde han det best i 2015 da han tok 6p på en 5.plass.

LANDSTURNERINGEN – Hans deltok i 8 NM fra NM i Molde 2004 til NM i Tromsø 2016. Beste resultat gjorde han på Lillehammer 2013 der han tok en 5.plass med 6,5p. På bilde ser vi Hans på besøk hos den beryktede Nordstrandsgjengen i Stavern under NM i Larvik. foto: Erlend Sæteren.
ØSTLANDSSERIEN. Hans deltok i Østlandsserien i en årrekke og var lagleder og primus motor for et Østlandsserielag. Mange er det som har deltatt på hans lag og har mange gode minner etter mangt et sjøslag mot andre sjakklubber i både 2. og 3. divisjon, Foto; Erlend Sæteren

LÅVESJAKKEN- Hans var en raus og vennlig sjel som gjerne inviterte folk på sjakk. I flere år arrangerte han Låvesjakken på Gran. Alltid med hyggelig stemning, sjakk og diverse attåt. Om det finnes en oversikt over alle Låvemestere vites ikke, men med Hans sin død ingen Låvesjakk mer.

Hans var en aktiv mann på flere områder, elsket å spille ishockey på løkka og spilte aktivt bordtennis i klubb. Han spilte også turneringer i utlandet, blant annet i Marienbad i 2013 der han tok sin beste seier mot Østerrikeren Riha ratet 2093.

Vi lyser fred over Hans Kristians minne

Minnestund i stillhet med familie