Eliteserien: Nordstrand spiller om gullet søndag

FM Andreas Tryggestad med IM-napp; GRATULERER!

Nordstrand 1 måtte avgi ett poeng mot SOSS lørdag etter en spennende kamp mot de emigrerte sørlendingene. Resultatet sto lenge på 3-2 til SOSS da Andreas og Johannes vant, mens Johan, Rune og Daniel tapte. Det så stygt ut da Erik sitt parti så ut til å ende remis, men langt ut i 5.spilletime fikk han satt ballen i mål mot motstander GM Kjetil A Lie. Dermed ett lagpoeng til Nordstrand og opp i 12 poeng totalt.

Sk 1911 leder Eliteserien med 12 poeng foran Nordstrand på samme poengsum men med flere individuelle. Seieren i årets Eliteserie står mellom disse klubbene og Sk1911 kan klare seg med uavgjort eller seier, mens med seier til Nordstrand er vi vinneren.

Slik spilles kampen Nordstrand1 – Sk1911: (Sk1911 hvit på 1-3-5bord, Nordstrand hvit på 2-4-6)

NORDSTRAND – SK 1911

1 GMErik Blomqvist – GM Urkedal

2 GM Johan Salomon – FM Pantzar

3 GM Rune Diurhuus – FM Risting

4 IM Johannes Haug – FM Storme

5 FM Andreas G Tryggestad – FM Vitenberg

6 FM Daniel Nordquelle – A Lindbøl

STÅ PÅ-KJEMPA PÅ GRABBAR -HEIA NORDSTRAND!!

GULLKAMPEN GÅR FRA KL 10 og spilles i Offerspills lokaler i Pilestredet 10 og kan følges på flere sjakknettsider; se link på Bergensjakk.