SJAKKURS PÅ LAMBERTSETER GÅRD – OPPSTART 28. JANUAR

Kurset begynner tirsdag 28.januar og pågår hver tirsdag t.o.m. 17. mars, med unntak av uke 8 vinterferie Kurset avholdes på tirsdager kl 18:30-20.00 på Lambertseter gård. Kurset passer for den som kan spillereglene, men gjerne vil lære mer før man kaster seg ut i turneringsspill for alvor. (Vi forutsetter minimum 10 påmeldte deltagere for å arrangere kurset). Sted: Lambertseter gård, Langbølgen 2C, 1154 Oslo, 2.etasje. Se link under arrangementer på. Foto: Anniken Vestby.

Pris: Kursavgiften er kr: 1.000,- Betales til Nordstrand sjakklubb : Kontonummer: 5001.68.83317 eller VIPPS 20199 merk betalingen med navn og kurs (Inkluderer medlemskap i Nordstrand sjakklubb og Norges Sjakkforbund i 2020, samt deltakelse i intern sjakkturnering for kursdeltakerne etter at kurset er avsluttet). Du får da tilsendt Norsk sjakkblad 4 ganger i året og kan delta i alle arrangement og turneringer i regi av Nordstrand sjakklubb og Norges sjakkforbund. Påmelding og informasjon: valdemar@getmail.no eller mobil 41226886. Kursansvarlig er Valdemar Staunsbjerg.


the attachments to this post:


nsk-vif