SERIESJAKKEN starter; NSK 2 mot Offerspill søndag

Denne helgen sparkes SERIESJAKKEN igang. Nordstrands Elitelag starter ikke før i desember, men Nordstrand 2 får kvalifisert motstand søndag med kamp mot Magnus Carlsens nye klubb Offerspill. Det ryktes at verdensmesteren selv vil spille seriesjakk etter at han har spilt finale i det pågående VM i Fischersjakk lørdag. Kampen NSK2-Offerspill1 spilles i sentrum, Apotekergt 10, inng fra Pilestredet.

Nordstrand stiller iår 7 lag, inkl Elite. I 1.divisjon blir det en travel sesong da denne divisjonen består av 12 lag. Lørdag spiller NSK2 hjemme mot 1911/2, mens det blir 4 kamper på Lambertseter søndag.

NSKs kamper denne helgen:

Lørdag: NSK2-1911/2

Søndag: Modum-NSK3 og Jessheim-NSK4 i 2.div (bortekamper)

I 3.div søndag kl 12 på Lambertseter Gård: NSK5-OSS Sr     NSK6-OSSkadett      NSK7-Moss3                              Kampen Kirkegata- Gjøvik2 i 4.div spilles også her søndag.

STÅ PÅ NSK!

 

TORSDAG 31/10 fortsetter HØSTTURNERINGEN kl 18:30,   velkommen!