NORDSTRAND GRAND PRIX LANGSJAKK 2019

Nordstrand Grand Prix Langsjakk ble spilt over 5 runder på Lambertseter gård 5.-7. april. Sjakkturneringen samlet hele 142 deltagere fra en rekke klubber. Klasse A ble vunnet av FM Isak Storme fra SK 1911, foran Elham Abdrlauf fra OSS, mens FM Anders Hobber ble nummer tre. Alle med 4. poeng på 5 runder. Foto: Erlend Sæteren. På bildet Elham setter inn vinstrekket.

Klasse B ble vunnet av Hassen M Morad fra Fredrikstad med perfekt score 5/5. På 2. plass kom William Alexander Olsen fra Bærum. 3. plass tok Jardar Andersen fra Kongsvinger. I klasse C kom det hele 3 Nordstrandspillere på de 4 første plassene. Brynjar Bakke, Nordstrand vant med 5/5 poeng foran Haider M Morad fra Fredrikstad, Adam Wasa-Schrader, Nordstrand tok en fin 3 plass med 4 poeng, mens veteranen Bjørn Ellingsrud, Nordstrand kom på 4 plass også med 4. poeng. Foto: Erlend Sæteren.

Turneringen var som vanlig godt arrangert av turneringssjef Otto Milvang, med god hjelp av Jussi Dyrnes og Arne-Birger Lund. Stor takk til Thomas Nilsson, Bjørn Ellingsrud, Lars Lindstad, Steinar Flo, Michael E. Jensen og alle andre som bisto med rigging og rydding før og etter turneringen. Stor takk til Odd Øyvind Bergstad som har lagt inn en rekke partier som kan spilles igjennom på nettsiden.

I kafeen og på kjøkkenet gjorde On, Jussi og Espen en kjempejobb, og en ekstra stor takk til Mia Lindstad som lagde deilig Chili con Carne til sultne sjakkspillere.

 


the attachments to this post:


LiviaDSC_2170


ElhamDSC_2154