FM Johannes Haug tok sitt andre IM-napp

FM Johannes Haug og sjakklinja ved NTG tok en tur til Sunny Beach ved Svartehavet, Bulgaria. De deltok i Kessarovski-Stanchev Memorial og resultatet ble strålende for vår talentfulle FM som tok en fin 4.plass med 6,5 poeng. Johannes tapte kun for 1.rangerte IM Dimitrov, men overbeviste med seier mot GM Velikov og tre Fm’er samt remis mot to IM’er. Dette ga IM-norm med god margin, Johannes sin andre (den første kom i NM i Stavanger ifjor). VI GRATULERER!

Johannes Haug med sitt 2.IM-napp (foto: Anniken Vestby)

Fra Nordstrand deltok også FM Andreas Tryggestad som i likhet med Johannes tok 6,5p på en fin 7.plass, samt FM Daniel Nordquelle og Sigurd K Huse. Alle steg ytterligere i rating, og for Sigurds del betydde det at han brøt 2100-grensen.

Dette lover bra foran ECC (EuropeanClubCup) som arrangeres i greske Chalkidiki 12.-18.oktober dit Nordstrand drar sammen med Vålerenga (med Magnus Carlsen) og SK1911.


the attachments to this post:


nordisk_ungdom_2018_johannes_haug-219×300