NORDSTRAND GP HURTIGSJAKK

Nordstrand arrangerte den tradisjonelle GP-hurtigsjakkturneringen i helgen hjemme på Lambertseter gård. Best av våre ble FM Andreas Tryggestad som tok andreplassen i GrA med 5p på samme poengsum som 2-5.plassen bak FM Anders Hobber som tok en klar 1.plass med 6,5 poeng. I GrC tok også Yngve Mæhle Rekdal, Nordstrand, en flott andreplass med 5,5p. Her tok Morten Løken og Tom Brentebråten 5p på hhv 6. og 7.plass, mens Atle Stærli kom på 8. med 4,5p. Best av våre i GrB var Azmil Macksood og Ole Petter Pedersen som begge tok 4p.

Vinner av NordstrandGP Hurtig: FM Anders Hobber, Asko,  med vinner av GrB; Øyvind Bakken, Porsgrunn, og GrC; Mikael Digernes, Nittedal (Foto:T Nilsson)

For øvrige resultater, se link «NGP Hurtigsjakk 2018».

Takk til alle hjelperne som bidro til et flott arrangement!


the attachments to this post:


btrhdr