NM for lag: Nordstrand på delt 4.-8. med 8 poeng

NORDSTRAND ENDTE PÅ 6.PLASS etter rakettstart med 4 strake seire, men på søndagen møtte laget de to høyest rangerte lagene og fikk to tap.

Foto: Pål Nordquelle

Bildet er fra kampen mot Vålerenga i 5.runde med GM Johan Salomon med svart mot svenske GM Nils Grandelius og på andrebordet ser vi vår bestemann FM Johannes Haug som var eneste som tok poeng i den kampen med remis mot IM Christiansen.

Nordstrand møtte et toppet OSS1 i sisterunden og tapte 1-3 med sterke remiser av Johan mot GM Hammer og Johannes mot IM Hauge. Vi var eneste laget som møtte alle medaljelagene og hadde den sterkeste gjennomsnittlige motstanden i mesterskapet og vi banket sølvvinnerne 3,5-0,5!

Nordstrand stilte med et ungt lag bestående av Johan, Johannes, Daniel, Andreas, Isak og Sigurd. Beste poengplukker på Nordstrand ble FM Johannes Haug som var ubeseiret og tok pene 4,5p på andrebordet med en ratingprestasjon på sterke 2466! Og som nevnt tidligere innfridde Daniel Nordquelle kravet til FM-tittelen da han passerte 2300 i rating.

Takk til lagleder Pål Nordquelle som rapporterte fra mesterskapet. Vi sakser fra Facebook:

#Nordstrand markerte seg ved å ligge i tet gjennom hele turneringen med en «ungdomsgjeng» som har vokst opp med sjakk på LambertseterGård. Ikke bare ble det mange lange partier, gutta hjalp hverandre med prepping og pushet hverandre til å yte maksimalt mellom rundene, som gode forbilder for andre yngre spillere!#

Se Nordstrands sjakklubbs Facebookside.


the attachments to this post:


FB_IMG_1526248821219