SØLV TIL NORDSTRAND I ELITESERIEN !

Det var et meget spennende utgangspunkt for de siste tre rundene i årets eliteserie for vårt 1. lag. I utgangspunktet så det ut som om oppgjøret mot Bergens ville være avgjørende for hvem som tok bronsen bak suverene Vålerenga og 1911 på sølvplass. Nordstrand avsluttet årets eliteserie med tre imponerende seire mot Asker, Bergens og Stavanger. 1911 gikk på en smell mot OSS i siste runde. Dermed ble det poenglikhet mellom Nordstrand og 1911 med 12 lagpoeng, men Nordstrand fikk bedre kvalitet og flere individuelle poeng. Det var dermet duket for en av klubbens beste prestasjoner gjennom tidene – Sølv i årets eliteserie !

Med tre GM’er  på laget : Blomquist, Salomon og Djurhuus tok laget en solid poenghøst i alle runder. Rune Djurhuus spilte alle 9. rundene i eliteserien og ble toppscorer med 6,5 poeng.  Juniorene FM Johannes Haug, FM Andreas Tryggestad og Daniel Nordquelle markerte seg sterkt på laget mot tøff motstand. Flott innsats av FM Flemming Christenson, som fikk inn avgjørende seier på fredag mot Asker.  Bror Thanke var superreserve og slo til med 2. seire på tre partier. Med hele tre juniorer på 1. laget og mange andre unge spillere på vei frem i klubben så ser fremtiden lys ut for klubben. Vålerenga var suverene i årets eliteserie og siste nytt er at Magnus Carlsen har meldt overgang til Enga. Foto : Kristoffer Gressli. På foto : Erik Blomqvist, Flemming Christenson, Johannes Haug og Daniel Nordquelle.

 

SØLVLAGET TIL NORDSTRAND 2017-2018: (med poeng og antall kamper)

GM Erik Blomqvist   3,5 / 6

GM Johan Salomon   5,5 / 7

GM Rune Djurhuus   6,5 / 9

FM Johannes Haug   4 / 6

FM Andreas G Tryggestad   3,5 / 9

Daniel Nordquelle   2,5 / 7

FM Flemming Christenson   2 / 7

Bror Thanke   2 / 3

 

TORSDAG VARMET GMErik Blomqvist opp med Simultanoppvisning i klubben og viste partier

Foto: Lars Johansen

 

 

14 av klubbens spillere deltok i simultanen som Erik vant 10,5-3,5. Det var sterke prestasjoner av klubbens medlemmer der unge Timian M Solaas, Torge Ugland og Erlend Sæteren sto for seire, og Børge W Svanholm med en solid remis.


the attachments to this post:


Silver 2018


tabell elite endelig 2018


Blomquist på LG