NORDSTRAND PÅ 4. PLASS I ELITESERIEN

I helgen ble 4.-6. runde i Eliteserien i sjakk spilt. Nordstrand spilte 3-3 på fredag mot Black Knights. På lørdag ble 1911 holdt til 3-3. 1911 avga dermed sine første lagpoeng i årets eliteserie. På Søndag tapte Nordstrand 2-4 mot OSS. Nordstrand har dermed 6 lagpoeng etter at 2/3 av Eliteserien er gjennomført. Det betyr at laget ligger på 4.plass etter ledende Vålerenga som ser ut til å være suverene i årets eliteserie. På annen plass ligger 1911 og Bergens på 3. plass. Med bra score i de siste tre rundene kan dette gi en god plassering i årets eliteserie. Bergens, Asker og Nordstrand ligger an til innbyrdes oppgjør i siste seriehelg som kan avgjøre 3. plassen. Foto: Tor Gulbrandsen.

 

Johan Salomon spilte solid på 1. bordet og er fortsatt ubeseiret i Eliteserien. Rune Djurhuus tok solide 2,5 av 3 i helgen, mens Bror Thanke debuterte med 2/3 !. Flott innsats av hele laget !

 


the attachments to this post:


tabell 2018


Johan 2018