JULEBORD LAMBERTSETER GÅRD 21 DESEMBER KL 19:00

Nordstrand sjakklubb inviterer våre alle medlemmer og bi-medlemmer  til vårt tradisjonelle julebord torsdag den 21. desember kl. 19. Det blir god norsk julemat, godt drikke, to typer akevitt – Simers og Linje. Klubben spanderer konjakk til kaffen.

Fint om noen kan komme litt tidlig for å hjelpe til med å sette opp bord/stoler og dekke på. De som tar i et ekstra tak får en klubb t-shirt som takk for innsatsen !

Etter middagen tar vi sikte på en lynsjakk turnering hvor alle spillere deles opp i to jevne lag slik vi pleier.

 

 

Pris er kr 250 per pers som inkluderer en øl eller Clausthaler/Munkholm samt akevitt til maten. Vi minner om at dere tar med kontanter både til inngang og kjøp av drikke utover dette. Eventuelt kan du betale via Vipps til 20199, bankterminal eller til klubbens bankkonto 5001.68.83317. Merk da innbetaling med ditt navn.

Påmelding gjøres til formann Jussi. For å planlegge innkjøp av mat og drikke er det viktig at vi får vite hvor mange som kommer. Påmeldingsfrist tirsdag 19.12.

Vel møtt!