OSLO CHESS FESTIVAL 2017 på Fornebu i Høstferien

Oslo Chess Festival spilles i høstferien på Fornebu og arrangeres for andre året av den driftige turneringsleder Pål Nordquelle fra Nordstrand. Turneringen er godt i gang og etter 4 runder (av 10) leder kineseren IM Di Li med full score 4 av 4.

Det deltar hele 11 GM’er og en rekke andre tittelholdere i turneringen og Nordstrand stiller med 18 spillere. Best av våre er FM Andreas Tryggestad og GM Rune Djurhuus med 3p, og GM Erik Blomqvist som spiller for Nordstrand har også 3p. På 2,5 finner vi FM Johannes Haug, Daniel Nordquelle og Karl Magnus Nygaard. Johannes klarte remis mot førsterangerte GM Gajewski i 3.runde og nykommer Karl Magnus imponerer og slo WCM Sola i 3.runde samt talentfulle Tobias Lange-Nilsen i 4.

Det er masse sjakk på spillestedet hele uka, med blitz, hurtigsjakk og Masterclasses: se Oslo Chess Festival på FACEBOOK og på oslochessfestival.no    –   RUNDESTART kl 13 hver dag.

SPILLESTED: Quality Hotel Expo, Fornebu ,  Snarøyvn 20