ANDREAS G. TRYGGESTAD OG JOHANNES HAUG TATT UT TIL ELITEKLASSEN I NM I SJAKK !

Landsturneringen spilles i Stavanger og starter fredag 30. juni.  Det er 17 spillere som var direktekvalifisert, enten med norsk rating over 2350 eller på andre måter. I tillegg tok Eliteutvalget ut 7 spillere til. Eliteklassen består dermed av 24 spillere.Det blir en sterk eliteklasse, med fem stormestre og ni internasjonale mestere. GM Jon L. Hammer er rangert som nr. 1 foran GM Agdestein og GM Tari. Regjerende norgesmester Johan Salomon deltar ikke i år.

Nordstrandspillerne FM Johannes Haug er rangert som nr. 15 og FM Andreas G. Tryggestad er rangert som nr. 23 i Eliteklassen.

Det nærmer seg 600 påmeldte til Landsturneringen, som dermed vil bli en av de største i historien med tanke på deltagerantall. Over 30 spillere fra Nordstrand vil delta.


the attachments to this post:


stavanger