CODANSERIEN: NORDSTRAND1-BLACK KNIGHTS 6-0!!!

NORDSTRAND1 MED PANGSTART andre eliteseriehelg: slo til med 6-0 mot Black knights fredag kveld! Det var FM Flemming Christenson som startet showet på 6.bord med en flott seier. Deretter avgjorde unge Andreas Tryggestad på 5.bord og FM Johannes Haug vant på tid like etter. GM Rune Djurhuus avgjorde pent på 3.bordet og tilslutt satt de to nasjonale mesterne fra 2016, svenske GM Erik Blomqvist og vår egen norske mester IM Johan Salomon igjen på første og andrebordet. Det så lenge ut til å gå mot remis og 5-1 seier, men det viste seg at våre mestere så lengst og vant begge to, dermed 6-0! Det betyr at Nordstrand1 gjorde et byks opp fra sisteplassen på tabellen til en 7.plass. Lørdag venter viktig kamp mot SK96 fra Bergen.

Codanserien blir denne helgen spilt i Codans lokaler på Skøyen og før 4.runden startet fredag fikk alle nye tittelholdere tildelt diplom og pins fra FIDE, deriblant IM Johan Salomon for sin IM-tittel- vi gratulerer!

Lørdag og søndag spilles også Øslandsserien. I første og andredivisjon er det dobbeltrunder med bortekamper lørdag. Det spilles 4 hjemmekamper på Lambertseter gård søndag. STÅ PÅ NORDSTRAND!