SERIESJAKKEN: Andre- og sjettelaget imponerte!

SERIESJAKKEN BLE SPARKET I GANG DENNE HELGEN

Hele åtte Nordstrandlag var i aksjon med 37 spillere i alle divisjoner. Det ble mange knappe tap, som forventet for sterk motstand for førstelaget og lyspunkter i sjettelagets (NSKU-laget) fine seier mot Strømmen 2 og andrelagets storseier i Fredrikstad. 42 spillere spilte på Lambertseter gård søndag.

RESULTATER

CODANSERIEN, også kalt ELITESERIEN,  startet fredag med kamp mot fjorårsvinnerne fra Vålerenga. Flemming og Andreas kjempet lenge og godt men bukket til slutt under mot de sterke GM-er Tari og Romanov. Lyspunktet var FM Johannes Haug sin remis på førstebord mot den sterke GM Predojevic. Flott prestasjon! Ivar Chavannes tok her Nordstrands første halvpoenger på 6. bord.

Lørdag fortsatte med sterk motstand. Denne gangen mot medaljekandidat 1911. Her klarte Daniel og Bror hvert sitt halvpoeng på 5. og 6. bord.   På søndag var Nordstrand nær sensasjon! Førstelaget hadde mulighet for minst uavgjort mot sterke OSS. GM Djurhuus, FM Haug og Andreas Tryggestad holdt alle høyere ratede spillere til remis. Det var på bordene 4-6 det skulle avgjøres. Eivind X og Daniel holdt lenge stand og stod godt i sine partier, mens Bror kjempet på sistebordet. Det viste seg etter tidsnøden at begge de unge måtte gi tapt mens Bror spilte strålende og innkasserte Nordstrands første helpoeng denne sesongen. Ett knapt tap og to klare tap var fasiten første helg for elitelaget som var som forventet. Nå gjenstår 12 poeng å kjempe om over nyttår!

I 1.DIVISJON ble SOSS 1 for sterke for Nordstrands 2.lag på lørdag. Men laget fortvilte ikke og dro med optimisme til bortekamp mot Fredrikstad søndag. Her viste laget styrke og knuste all motstand: 4,5-0,5!

2.DIVISJON. Nordstrand 3, 4 og 5 var i aksjon på Lambertseter gård på søndag. 4. laget med ungdommene Sigurd, Cornelius, Isak og Knut måtte se seg slått av 1911s 3.lag mens NSK 5 og NSK 3 barket sammen i den andre avdelingen. Her vant 3.laget oppskriftsmessig, men Karim vant et meget severdig parti mot Valdemar på tredjebordet som plaster på såret.

3.DIVISJON. Nordstrand 6 som består av barn og unge, dro til bortekamp mot langt mer erfarne spillere fra Strømmen. Men Andreas Tenold og Linnea G Tryggestad storspilte mot de eldre herrer Aage Mella og Bjarne Engevik og slo dem begge to og med Andreas RBs remis ble det seier til de unge. STORARTET!

4.DIVISJON. Her måtte lagene til Hans og Tom se seg knapt slått i hver sin avdeling i hjemmekampene. Men nye sjanser kommer i desember, STÅ PÅ!

ELITE

Nordstrand – Vålerenga 1-5

Nordstrand – 1911 1-5

Nordstrand – OSS   2,5-3,5

1. DIVISJON

Nordstrand 2 – SOSS   1,5-3,5

Fredrikstad – Nordstrand 2 0,5-4,5

2. DIVISJON

Nordstrand 5 – Nordstrand 3 1,5-2,5

Nordstrand 4 – 1911 3 1,5-2,5

3. DIVISJON

Strømmen 2 – Nordstrand 6   1,5-2,5

4. DIVISJON

Nordstrand 7 – 1911 6   1,5-2,5

Nordstrand 8 – Follo 4   1,5-2,5