NORDSTRAND GP-HURTIGSJAKK 2016

Nordstrand GP-Hurtigsjakk ble arrangert lørdag med god deltagelse, 124 deltagere i tallet. Sjakkspillere på alle nivåer hadde funnet veien til Lambertseter gård denne fine dagen og i toppen var det hele 4 GMer på plass for å kjempe om heder og ære.

Vinner av A-gruppen ble norges nye unge stjerne GM Aryan Tari som bare avga et halvpoeng til GM Jon Ludvig Hammer, mens GM Frode Urkedal tok tredjeplassen med 5 poeng. I fraværet av våre aller beste unge, der flere deltar i turneringer i utlandet denne sommer, var det en annen ung nordstrand-spiller som stakk seg fram; Cornelius Kvendseth ble beste Kl 1 spiller og best av våre med en fin 6.plass i det sterke feltet! Han tok 4,5 poeng, mens mer garvede Mesterspillere som Bror Thanke og Trond Solem måtte nøye seg med 3,5p som også Lars Johansen tok.

 

gp hurtig 2016

 

B-gruppen ble vunnet av Elham Abdrlauf,OSS, på 6,5 poeng foran Einar C Frøvik,Kragerø,6p. På 5,5 fulgte Elvis Chikwati, ASKO, og Noam A Vitenberg, 1911. Beste Nordstrandspiller ble unge Andreas Tenold med 4p som også Tor Ivar Bjørklund og Carl C Aarnes tok.

I C-gruppen tok Nordstrand en 4.plass ved Morten Bentsen som tok 5p, noe også Morten Løken fikk på 7.plass. Her tok Tom Brentebråten 4,5p og Andreas R Beitnes 4. Gruppen ble vunnet av Håvard Aarvik-Hansen,Drammens, på 6 poeng foran Magne Lind, Lillehammer, på samme poengsum. David L Vangen tok 3.plassen med 5p og vi takker mamman hans som tok i et tak i cafeen og sørget for at det ble vafler i år også, STRÅLENDE! Vi takker ellers alle hjelpere for kjempeinnsats og flott dugnadsånd!


the attachments to this post:


gp hurtig 2016