JOHAN SALOMON NORGESMESTER 2016!!!

VI GRATULERER IM JOHAN SALOMON MED 1.plass og KONGEPOKAL under LANDSTURNERINGEN I TROMSØ 2016!

Johan lå på en delt 1.plass foran siste runde sammen med GM Rune Djurhuus og 3 andre spillere. Han møtte overraskelsesmannen Joachim B Nilsen, 1911, i siste og avgjorde med hvit. Da var det bare GM Lie som kunne holde følge etter seier mot Elsness. Disse to endte på 6,5 poeng og etter finregning viste det seg at Johan Salomon sto igjen som vinner. EN FLOTT PRESTASJON AV JOHAN SOM TOK STEGET OPP FRA SØLVPLASSEN IFJOR.

Johan Salomon Norgesmester 2016

VI GRATULERER!

GM Rune Djurhuus endte på 4. plass med 5,5 poeng og Johannes Haug tok 4 poeng.

NORDSTRAND tok også et Lynmesterskap i lilleputtklassen fredag kveld ved Isak Sjøberg. GRATULERER!

Status ellers viser at Nordstrand kom på pallen i to klasser i hovedturneringen ved far og sønn Tenold. Andreas Tenold i klasse Miniputt og far Erling Tenold i klasse 5. Så mange sjakkforeldre kan også kunsten å flytte brikker og er velkommen til dyst i klubb og turneringer!

Andreas Tenold tok Bronse i Miniputt

Mens faren, Erling Tenold,  tok tredjeplass i klasse 5

Mens faren, Erling Tenold, tok tredjeplass i klasse 5

ØVRIGE KLASSER

MESTER; Her ble Bror Thanke beste Nsk spiller med en 4.plass med 5,5p og en solid ratingprestasjon på 2239.

Bror Thanke tok fjerdeplass i Mesterklassen

KLASSE 1: Bestemann her ble Ole Jørn Gyldenås med 5,5p og 7.plass.

KLASSE 2: Knut Ø Abrahamsen tok 6,5p som holdt til en fin 4.plass.

KLASSE 3: Her kom Terje Wivestad på 10. med 5,5p

KLASSE 4 tok Atle 4,5p, mens Arne K Huse tok 4p i lilleputt og skjønnhetspremie

SENIOR: Jan Synnestvedt tok 4p

Junior: Her tok Daniel 5 poeng i en sterk klasse, mens Isak og Sigurd begge tok 5,5p i klasse kadett.

Nordstrandgjengen hilser alle en riktig god sommer og tak for mange fine turer og opplevelser i Tromsø! Et fint mesterskap av arrangøren og alltid hyggelig stemning blant Nordstrands 36 deltagere!