NORDSTRAND 1 på 6.plass i NM for lag

Nordstrand sendte 2 lag til NM for klubblag som ble arrangert på Forus ved Stavanger i helgen. Førstelaget besto av IM Johan Salomon, FM Johannes Haug, Daniel Nordquelle og Andreas G Tryggestad, og de var rangert på 8.plass.

1.laget startet godt med to 4-0 seire, spilte så uavgjort mot 1911’s andrelag og avsluttet lørdagen med en fin seier 2,5-1,5 mot Bergens. På dette tidspunkt lå laget på en delt andreplass med OSS1 og Vålerenga1 etter 1911/1 som hadde full pott. I femterunde søndag skulle så laget opp mot en av favorittene, OSS1. Her startet det bra med seier til unge Andreas over IM Andreas Moen på 4.bord og remis mellom GM Gausel og IM Salomon på 1.bord. Daniel hadde en lovende stilling mot IM Lars Oskar Hauge med måtte gi tapt, mens Johannes kjempet til siste sekund mot IM Getz men måtte også gi tapt. Med uavgjort eller seier her ville laget vært med og kjempet om medalje.

NORDSTRAND 1 tok til slutt 6.plassen i turneringen etter en klar 4-0 seier i sisterunde. Hele fem lag endte på 10poeng foran Nordstrand og Bergens på 9. Godt kjempet av vårt unge fremadstormende lag som viste god utholdenhet ved å spille alle seks kampene. Johan og Andreas ble beste spillere med 5/6, mens Johannes og Daniel tok pene 4/6.

nsk1

NORDSTRAND 2 endte til slutt på 16.plass som var nøyaktig samme som rangeringen. Laget besto av Tor Gulbrandsen, Ole Jørn Gyldenås, Jan Synnestvedt, Jussi Dyrnes og Espen Løken. Jan viste gode stayerevner og spilte alle kampene og scoret 4/6, mens Espen og Ole Jørn tok 3/5 og 2,5/4, mens de to laglederne skuffet noe. Men det var et hyggelig mesterskap med meget gode spilleforhold og innkvartering.


the attachments to this post:


nsk1