Nordstrand tok sjetteplass i NM for lag på Fagernes

Gutta på tur!

Bakerst fra venstre: Kristian Haagaas, Hans Gaarder, Johan Salomon, Carsten Aubert, Carl Aarnes, Jan Synnestvedt, Espen Løken, Lars Johansen, Torge Ugland, Bjørn Aage Christenson, Per Kristian Vigdal, Jan Sørgjerd og Ole Jørn Gyldenås. Foran: Eivind Sæteren Berntsen, Petter Martin Hestvik, Egil Aarstad Fjeldheim, Thore Østrem og Jussi Dyrnes. Johannes Haug og Knut Abrahamsen var ikke tilstede under fotograferingen

Nordstrand deltok med fire lag i NM for lag på Fagernes. Tre voksenlag og NSKU Kadett. Førstelaget lå på tredjeplass etter fem runder og hadde beholdt bronseplassen med 2 ½ poeng mot Bergens i siste runde. Men Bergens ble for sterke og førstelaget gikk ned med 1-3. Det ble allikevel en hederlig sjetteplass. Nordstrand 2 og 3 lå hele veien rundt midt på tabellen og endte til slutt på henholdsvis 21. og 15. plass. NSKU Kadett fikk en tøff start men reddet seg inn med tre uavgjorte kamper på slutten og kom på 31. plass. Dette var også lagets rangering før turneringen startet. Resultater.


the attachments to this post:


Lagbilde

Nordstrand på tur!
Lagbilde

Gutta på tur!
Lagbilde

Gutta på tur!
Lagbilde