FRIVILLIGHETSMIDLER TIL NORDSTRAND SJAKKLUBB

Nordstrand sjakklubb er tildelt kr 3.750 i frivillighetsmidler fra Bydel Nordstrand i 2016. Klubben takker for tildelingen !

bydel nordstrand

Nordstrand sjakklubb arrangerer sjakkurs for ungdom og voksne to ganger i året – vår og høst. Målgruppe er de som ønsker et
kurs før de starter i klubb og med turneringspill.Kurs holdes på tirsdager på Lambertseter gård. Kurs inkluderer gjennomgang av spilleregler, åpningspill, midtspill og sluttspill.Taktikk og strategi.

Kurs har tidligere vært avholdt i 2014 og 2015 med stor suksess og mange deltagere. Flere av disse har valgt å melde seg inn i Nordstrand eller andre klubber for å spille organisert sjakk. vårens kurs har også hatt stor deltagelse.

Det vil bli arrangert kurs til høsten 2016 og vår 2017 i regi av våre dyktige instruktører Arne Birger og Valdemar. Følg med på nettsiden – link sjakkurs for neste omgang med kurs. Gi også gjerne et kurs i presang til en sjakkinteressert venn. Klubben gir gratis medlemskap i et halvt år til de klubbdeltagere som ønsker å melde seg inn i NSK.


the attachments to this post:


bydel nordstrand