Senior-EM – 6. mai

I 7. runde spilte Lars en tidlig remis. Like greit. Bursdagsfeiring ventet! Jeg spilte hvit i et interessant parti mot Christensen (2199), DEN. Åpning: 1.e4 e5 2.Sf3 Sc6 3.Lc4 f7-f5!?

Jeg fikk et tidlig press og stod etter hvert ganske godt. Motstanderen spilte nøyaktig og overtok etter hvert presset. Følgende stilling har oppstått etter 32.Kg2.

Sort trekker og vinner

Sort trekker og vinner

 

Sort spilte 32…. Df6 og går glipp av en vakker kombinasjon. Ser du hva sorte burde spilt?

Hvis vi ikke har nevnt det, så har det vært helt fantastisk vær her nede. 21-22 grader i vannet og 26-28 grader i luften og skyfritt! Vi har badet og ligget på stranden hver dag! Arrangementet er meget bra. Kombinasjonen ferie og sjakk er perfekt!

VM 2015 i klassen 50+ arrangeres 9.-22.november i Acqui Terme. Lars har vært i Acqui Terme. Han sier til Valdemar at det er utsøkt vindistrikt med nydelig italiensk mat! Kanskje noen flere fra Nordstrand sjakklubb blir med til Italia?

I 8. runde har jeg sort mot Ulderis Melderis (2000), LAT. Håper på å ta poeng!

Lars sort mot Julian Teodoro Borras (1945), ESP. Lars spiller på vinst!

Resultater og oppsett: http://escc2015.chessdom.com/results-and-standings/

PS.: Snakket i dag med min motstander fra i går (Christensen). Han kunne fortelle at han trodde løperen min stod på b5! Han hadde blingset! Og spilte automatisk nyheten f7-f5!?

 

Valdemar


the attachments to this post:


Stilling -Df6