Senior-EM – 3.mai

Jeg spilte et langt parti, Nimzo-indisk mot Gamback, SWE (2141). Vi endte opp i et dobbelt tårnsluttspill som var meget komplisert. Etter 4,5 timer var vi begge i tidsproblemer, men Gamback utnyttet en unøyaktighet og førte sluttspillet til seier. Jeg overså at jeg kunne lage en festning og bare stå. Sånn er det! Lars spilte mot Dimitios Kiriazis, GRE (1681). En greker som tidligere hadde elo på 2100! Et merkelig parti. Grekeren kom for sent. Han falt i søvn når Lars tenkte. Når Lars trykket på klokken våknet han. Så tenkte han ganske kjapt og spilte, for deretter å duppe av igjen! Lars ble spilt ned på tid, men tok igjen på brettet! Grekeren spilte veldig bra, men Lars var bedre!
Om morgenen dro vi til Eritria sammen med Odd Birkestrand. Vi besøkte markedet og kafeer ved havnen. Eritria er opprinnelig Polis til Athen fra Oldtiden. Vi fikk dessverre ikke tid til historiske utflukter. Til gjengjeld var vi vitne til kelnerkunst i verdensklasse! Kaféen vi satt på var delt i to av en av de mest trafikkfylte gatene i Eritria! Og mellom bilene danset kelnere med brett høyt hevet i klassisk positur, som måtte krysse gaten for betjene kundene! Bare det var verdt Eritria by et besøk!
I dag spiller jeg hvit mot Brian Hewson, ENG (2099). Motstanden her nede er ganske tøff sett i forhold til min rating. Jeg har hatt mer enn nok med å forsvare meg med de sorte brikkene. Men gleder meg til hvit mot Hewson! Lars møter WIM Ligia-Letitia Jicman, ROU (2172) som er mest kjent for å unngå håndtrykk etter kampslutt på grunn av smittefare. Hun utfører lufthåndtrykk! Lars har sagt at han skal forsøke å fange hånden hennes ved å være dobbelt så rask som hennes hånd!

Valdemar
Dansende kelner i Eretria

Dansende kelner i Eretria

1.premie Eretria 2015!

1.premie Eretria 2015!


the attachments to this post:


1.premie Eretria 2015!


Dansende kelner i Eretria