STØTT NSK MED GRASROTANDEL

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i NORDSTRAND SJAKKLUBB!

Vi har nå 37 spillere som støtter oss med sin Grasrotandel. Dette betyr mye for klubbens økonomi og bidrar til at vi kan øke aktivitetsnivået i klubben med :

  • Flere turneringer
  • Flere spilledager på Lambertseter Gård
  • Flere lag i Østlandsserien
  • Klubbkvelder med foredrag og simultan med stormestre – Simen Agdestein, Kjetil A. Lie, Berge Østenstad og Vladimir Georgiev har holdt foredrag og spilt simultan. Vi håper på få GM Ludvig Hammer på besøk neste gang !
  • Kurs for nybegynnere og viderekomne

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 993797502 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
4. Norsk Tipping Mobilspill.

Strekkode:

Grasrot

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!


the attachments to this post:


Grasrot