ØSTLANDSSERIEN: 3 seire, 3 uavgjorte og ett tap i helgen

Sist helg ble det spilt full runde i ØSTLANDSSERIEN. I 1.div var det dobbeltrunde lørdag/søndag med dobbeltseier til 2.laget vårt. Nordstrand 3-7 spilte også søndag. Hjemmekampene ble avviklet i kirkestua på Lambertseter kirke. Her var det romslig og greie lokaler men utpå ettermiddagen var det full Gospel i overetasjen, men heldigvis bare slutten av et par partier igjen.

Her er resultater og status for de enkelte lag:

NORDSTRAND 2: Spilte borte mot Sarpsborg lørdag og vant 4-1, mens det ble seier 3-2 over Black Knights 2 i kirka. Laget ligger på en 3.plass 2 poeng bak Moss som har full score.

NORDSTRAND 3: Laget spilte borte mot Fredrikstad og gikk på en smell 0,5-3,5 og ligger med sine 2poeng på en 4.plass i 2.DIV avd A.

NORDSTRAND 4: Det ble seier 2,5-1,5 mot Bærum og her gjestespilte Karim Ali for Nordstrand. Nytt av året er at spillere i klubber som ikke stiller lag i serien kan gjestespille for andre klubber. Karim debuterte for Nordstrand med en viktig seier på 3.bord. Laget har 2poeng på 5.plass i 2.DIV avd B.

NORDSTRAND 5: Ungdomslaget spilte 2-2 mot Stjernen2 etter seire av Knut og unge Isak. Laget har 3poeng på 5.plass i en jevn avd 3C.

NORDSTRAND 6: Reiste bort og klarte 2-2 mot Ullr søndag. Laget ligger med sine 2poeng på 4.plass i en sterk avd 3D.

NORDSTRAND 7: Spilte mot OSS-putt og klarte 2-2 etter seire av Thyra på 1.bord og debutant Marius Gøbel på 4.bord. Laget ligger på en fin 3.plass med 4poeng i avd 4B.

NESTE RUNDE I SERIESJAKKEN SPILLES SØNDAG 8.FEBRUAR