IM Aryan Tari vant Hurtigsjakken

Nordstrand GP Hurtigsjakk ble avviklet lørdag 16. august med hele 145 deltagere. IM Aryan Tari fra Vålerenga vant 6,5 poeng foran nordstrandspillerne GM Vladimir Georgiev på 6 poeng og Trond Solem på 5 poeng. Aryan Tari og Vladimir Georgiev spilte innbyrdes remis i fjerde runde og det så ut til at begge disse to skulle få 6,5 poeng, men Trond Solem hadde en sterk turnering og avsluttet med remis mot Georgiev i siste runde.

I gruppe B vant Rolf E. Syvertsen fra Tønsberg et rent finaloppgjør mot Espen Løken fra Nordstrand som dermed ble henvist til fjerdeplass. På andre og tredjeplass kom henholdsvis Svein Erik Lurdalen fra Kongsberg og Elvis Chikwati fra Akademisk.

Gruppe C ble dominert av ungdommen Aleksander Lindbøl, 1911,  Ahmed Hirsi, Stovner og Markus Slettmoen, Hamar tok de tre øverste plassene. Her ble Thyra Kvendseth beste Nordstrandspiller på 10. plass.

Pallen i gruppe A. Fra venstre GM Vladimir Georgiev, IM Aryan Tari og Trond Solem

De fire beste i gruppe B:  Elvis Chikwati (4. plass), Svein Erik Lurdalen (2. plass), Rolf E Syvertsen (Vinner) og Odin Nikolai Heier (3. plass).

De fire beste i gruppe B: Elvis Chikwati (4. plass), Svein Erik Lurdalen (2. plass), Rolf E Syvertsen (Vinner) og Odin Nikolai Heier (3. plass).

De tre beste i gruppe C: Ahned Hirsi, Aleksander Lindbøl og Markus Slettmoen