GM Rune Djurhuus vant Nordstrand GP Langsjakk 2014

Rune er i god form for tiden og vinner Langsjakken et halvt poeng foran Aryan Tari og Halvard Hagesæther som begge fikk fire poeng. Seieren var velfortjent da han møtte trekløveret Aryan Tari, Torstein Bae og Johan Salomon og avga bare ett halvt poeng. Dette betyr at han stikker av med førstepremien på hele fem tusen kroner. Turneringen var også Thore Østrems minneturnering og Aryan Tari på annen plass fikk også minnepris på kr. 1000,- for beste junior i gruppe A i tillegg til annenpremien.

Også i Gruppe B ble det nordstrandseier idet Andreas Tryggestad snek seg foran fordi han hadde bedre ratingsnitt på motstanderne enn Lucas Ranaldi og Eskil Ekeland Grønn på de to neste plassene. Alle tre fikk 4,5 poeng.

Mossingen Tobias Lang Nilsen vant Gruppe C foran Tobias Frisvold Ruud og Benjamin Fjellheim. Også her måtte ratingmotstanden skille de tre beste. Alle tre fikk 4,5 poeng.

Med begrensningen på 130 deltagere ble en håndfull spillere avvist denne gang. Men for at alle som vil skal få være med neste år vil klubben gjøre tiltak for å få plass til flere så vi slipper dette til neste år.

Partier fra de tre første rundene kan ses i tidligere innlegg lenger ned på siden. Partiene fra runde 4 og 5 legges ut i løpet av neste uke.

035

Rune Djurhuus, Aryan Tari og Halvard Hagesæther tok de tre første plassene i Gruppe A

046

Pallen i gruppe B. Fra venstre Andreas Garberg Tryggestad, Lucas Ranaldi og Eskil Ekeland Grønn

058

Gruppe C: Benjamin Fjellheim, Tobias Lang Nilsen og Tobias Frisvold Ruud

051

Storeslem til Tobias Lang Nilsen fra Moss: Vinner av gruppe C, vinner av klasse 5 og Thore Østrems premie til beste junior i gruppe C!

039

En tredjedels premiering betyr bokpremier til de som ikke nådde helt opp. Her er noen av bokpremievinnerne i gruppe A.

013

Jan Synnestvedt i godt humør før siste runde. Jan tok to poeng og de fikk han mot to av klubbens unge og lovende spillere: Johannes Haug og Daniel Nordquelle.

009

David Luangtep Vangen spilte en av sine aller første voksenturneringer og fikk sterke 2,5 poeng. Han er bror til Johannes Luangtep Kvisla som kom på åttende plass i gruppe A

010

Odd Ristesund fra Kampen sjakklubb leder Norges Grand i klasse 3. Han er kanskje ikke helt fornøyd med 1,5 poeng denne gang, men fikk allikevel med seg 44 GP-poeng.

011

Klubbens ferskeste medlem Martin Andreas Vik spiller sin første turnering noensinne! Han fikk respektable 2 poeng i gruppe C