REISEBREV FRA CHENNAI III

Torsdag:  Fikk mail om at flyet mitt til Dehli er kansellert og at selskapet ikke vil erstatte flyningen. Får refusjon men flyturen fra Delhi og hjem henger jo ikke sammen. Hotellet hjelper meg med finne et annet sete. Fant fly men vi lykkes ikke med betaling, hverken med bank ID eller Visa.

Pytt pytt dette ordner seg sikkert. Jeg har uansett vært  heldig, fått med meg avgjørelsen i går og med 99.9 prosent sikkerhet blir feiringen i dag (fredag)  Da jeg kom var det ca. 20 sjakkentusiaster her. I løpet av gårsdagen har dette tallet blitt femdoblet. Media , sponsorer, ambassade, pamper av ymse slag, osv. Hvor var du da Magnus moste Anand ?

 

Ny verdensmester ! (Foto: Anastasya Karlovich | chennai2013.fide.com).

Fredag:  Hvilken avslutning . Elektrisk stemning mens Magnus holdt oss på pinebenken i flere timer før remisen var klar og mesterskapet i boks. Etterpå vanket det Sjampis og kanapeer på bassengkanten for alle nordmenn. Litt senere ble jeg invitert inn til hovedbordet der den indre kretsen hadde festmiddag for helten. Ambassadøren insisterte på at vi deltok. Menyen var  fantastisk, indisk tapas styrke 5, sjakkake og kransekake. Deretter  feiring med de andre sjakkturistene.

Lørdag:  Er sliten i dag, har sjekket ut av hotellet, prøver å få unna litt shopping før avgang 19.00. Har nå gyldig billett.

Hilsen Steinar Flo


the attachments to this post:


magnus