EM FOR LAG OG DREAM TEAM TROMSØ

Fire unge spillere er tatt ut til EM for lag. Dette er Aryan Tari, Lars Oskar Hauge, Kristian Stuvik Holm og Johan Salomon. Johan erstatter GM Simen Agdestein, som ikke kan delta pga. en skade pådratt i en sykkelulykke. Totalt 38 lag deltar, ratingmessig rangeres Norge som nr.36. Flere av verdens ledende GM’er deltar – Kramnik, Ivanchuk, Giri m.fl. Så her er det mulighet for å få skikkelig matching for det norske laget.

Resultater og live-partier kan følges på nettsiden : http://etcc2013.com/

Norges Sjakkforbund har tatt ut en satsningsgruppe for barn/ungdom i alderen 12-16 år, bestående av 8 spillere. Spillerne er Sondre Merkesvik (Bergens), Aryan Tari og Kristian Stuvik Holm (Kristiansund), Lars Oskar Hauge og Sebastian Mihajlov  (OSS), Johannes Haug og Johan Salomon (begge Nordstrand) og Johan Sebastian Christiansen (Moss). Det er tenkt at «Dream Team» skal være et tredjelag eller i beste fall et andrelag i OL i Tromsø i 2014. Laguttaket er ikke endelig, og det vil fortsatt være mulig for nye spillere å komme i betrakning til laget.

I helgen trener GM Evgeny Romanov i regi av Dream Team flere unge spillere i lokalene til OSS. Både Andreas G. Tryggestad og Eivind X. Djurhuus er blant disse.


the attachments to this post:


em_lag_2013


dream-team