LANDSTURNERINGEN 2015

Sentralstyret i Norges Sjakkforbund har behandlet søknaden om å få arrangere Landsturneringen 2015, og er glad for å kunne tildele Nordstrand SK arrangementet. Forbundet ønsker klubben lykke til !

På ekstraordinær generalforsamling på Lambertseter gård den  8/10 2013 ble søknaden om å få arrangere Landsturneringen enstemmig vedtatt. Søknaden ble positivt mottatt, og generalforsamlingen kom med flere forslag til hvordan arrangementet kunne bli ennå bedre gjennom blant annet samarbeid med skolene i nærområdet med tanke på for eksempel tilbud om overnatting og sjakkleir for barn.

NM i sjakk i 2015 vil bli det største arrangementet i Nordstrand Sjakklubbs historie. Vi forventer et sted mellom 500 til 700 deltagere. Med Magnus Carlsens VM match i november 2013 og OL i sjakk i Tromsø 2014 vil vi få en perfekt opptakt til landsturneringen i 2015.

Det er allerede 7 av medlemmene som har meldt seg som frivillige til arrangementet. Vi anslår at vi trenger en bemanning på 7 dommere, 2-3 personer i sekretariat, 4 personer i kantine, samt ryddehjelp og funksjonærer. I sum ca 20 personer. Vi håper på at enda flere vil melde seg til tjeneste og bidra til gjennomføring av den beste landsturneringen i sjakk gjennom tidene. Samt at flest mulig av de øvrige medlemmene i NSK og NSKU deltar som spillere i turneringen. Vi er nå en av de største klubbene i Norge, og vi har spillere som kan markere seg i alle klasser inklusive eliten i NM. Det er derfor stor mulighet for at vi får norgesmestere på hjemmebane i 2015.


the attachments to this post:


nsf