Nordstrand Grand Prix hurtigsjakk

Nordstrand Grand Prix hurtigsjakk ble avholdt 17/8 med totalt 111 deltagere i tre klasser. Nordstrandspillere tok seieren i alle tre klassene!

I klasse A ble GM Vladimir Georgiev vinner med 6,5/7 foran GM Rune Djurhuus med samme score etter å ha spilt innbyrdes remis, men Vladimir hadde bedre kvalitet. Både Vladimir og Rune spiller for Nordstrand. Frode O.O.Urkedal fra 1911 tok tredjeplassen.

I klasse B tok Grand Prix-haien Andreas G. Tryggestad, Nordstrand,  seieren etter å ha slått Follos Stefan Flügel i siste runde. Begge to tok  6/7 poeng i turneringen!  Håkon B. Vestli fra Stjernen tok en fin 3 plass i gruppen.

I klasse C ble det trippelt med Nordstrandsgutter.  Pradheeban Sivaranjan tok en solid seier med 6,5/7, Pål Norquelle tok en fin 2 plass med 6/7  og Isak Sjøberg tok en fin 3. plass med 5/7.

Vi takker Otto Milvang og Tore Garberg for god turneringsledelse og Jussi, Svein Erik, Carl, Alf Magne og alle som bidro til kantinesalg og gjennomføring av turneringen. Fint at alle stiller opp for klubben! Vi fikk mye ros fra alle deltagere for fint gjennomført turnering.

Nordstrand Sjakklubb ønsker alle deltagere velkommen til neste arrangement som blir Nordstrand Grand Prix Langsjakk. De som ønsker å delta i Nordstrands høstturnering eller KM er velkomne som bi-medlemmer i klubben. Førstkommende torsdag blir GM kveld hvor Georgiev holder Simultan og kommenterer World Cup turneringen i Tromsø. Gå ikke glipp av sjansen til å møte en sterk stormester!

Pål Nordquelle donerte sin pengepremie til «Sjakkens Hus» som er et prosjekt for å få bygget et eget lokale for Nordstrand Sjakklubb og Norges Sjakkforbund i bydel Nordstrand.