ØSTLANDSSERIEN 2012-13, RESULTATER

I helgen ble siste runder i Østlandsserien for sesongen spilt. Nordstrand stilte hele 7 lag i årets serie og 43 spillere har stilt til start. Vi stilte 2 lag i 1.DIV, 3 i 2.DIV, og ett i 3. og 4.DIV.

1.DIVISJON

Nordstrand 1 var sammen med Vålerenga 1 de sterkeste lagene og tok første og andre plassen. Men da vi ikke klarte og slå dem i innbyrdes oppgjør og de gjorde det bedre mot de andre lagene ble det andre plassen på Nsk1 denne gangen. Siste helgen ble det storseire mot Strømmen 1 4,5-0,5 og 5-0 mot Stjernen søndag. Vålerenga lå ett poeng foran og snublet ikke siste helgen blandt annet ved hjelp av innleide GM Predojevic og forsterket med IMSagafoss. Men Nordstrand har tradisjon for å utvikle og satse på egne talenter og neste år satser vi mot opprykk igjen!

Nordstrand 2 hadde flere gode resultater med uavgjort mot Hønefoss lørdag og 5-0 mot 1911 som de beste. Ellers ble motstanden som ventet for hard og et forsterket Vålerenga slo oss grundig 5-0 søndag og Nsk2 blir å finne i 2.divisjon neste år.

2.DIVISJON

Nordstrand 4 spilte i avd A og hadde en bra sesong uten å ha marginene på sin side. Laget tapte siste kamp mot Moss2 med minst mulige margin men hadde mer inne. Det samme hadde de mot avdelingsvinneren Sarpsborg så her kunne det gått alle veier men tilslutt havnet laget på 5.plass og trolig 3.divisjon neste år.

Nordstrand 3 spilte i avd B og hadde ambisjoner om seieren men den glapp etter tapet for OSS2. Siste helg ga seier 2,5-1,5 mot Bærum og Nsk3 endte dermed på en klar 2.plass.

Nordstrand 5 tapte siste kampen knepent 1,5-2,5 mot Lillestrøm og hadde flere gode resultater men neste sesong er det kjemping i 3. div igjen.

3.DIVISJON

HER KOM NORDSTRANDS BESTE PLASSERING I ÅRETS SERIE, og dreamteam fornektet seg ikke i sisterunden heller med nok en seier: denne gang 3-1 over Strømmen2- VI GRATULERER MED ÅRETS SEIER I 3.DIV AVD C!!!! som betyr spill i 2.Div neste sesong.

4.DIVISJON

Nordstrand 7 tok turen til Drammen og slo lederlaget 2,5-1,5- en flott prestasjon! På laget har det spilt både unge og eldre nykommere og noen mer erfarne innimellom. Laget har gitt flere spillere nye erfaringer med seriesjakkspill og seriesjakk er gøy og sosialt!

DERMED GA DENNE SESONGEN 1SEIER, 2ANNENPLASSER, 1FJERDEPLASS, 1FEMTE, 1SJETTE OG 1SJUENDEPLASS. TAKK TIL ALLE DELTAGERE OG VELKOMMEN IGJEN TIL NY SESONG NESTE ÅR MED MANGE OPPRYKK!!!!!