ØSTLANDSSERIEN: 5-2-2, Flere Nordstrandslag kjemper i toppen

Nordstrands 7 lag vant 5kamper,spilte 2 uavgjorte og tapte 2 i helgen. To av lagene leder sin avdeling; NSK3 fører an i 2.DIV B og særlig ungguttene på NSK6 imponerer i 3.DIV C. HER ER EN KORT OVERSIKT:

1.DIVISJON: 1.laget hadde to vanskelige kamper i helga. Lørdag vant de 3-2 over Hønefoss mens søndag ble det uavgjort mot Vålerenga. Uten seier mot sistnevnte ser det vanskelig ut med hensyn til seier i divisjonen, men man skal aldri si aldri. Nsk1 er kun ett poeng bak Vålerenga så det er ikke avgjort ennå. Stig tok her to fine seire og ser dermed ut til å ha snudd trenden. 2.laget tapte mot Stjernen lørdag men kom grusomt tilbake og banket 1911/2 5-0! Om det rekker til å beholde plassen i 1.DIV gjenstår å se men da trengs noen flere seire.

2.DIVISJON avd A:  Her banket NSK4 et annet 1911-lag, nemlig deres 3.lag 3,5 mot 0,5. Alf Magne vikarierte her på 1.bord og takket med en fin sluttspillseier. Laget ligger ett poeng bak ledende Moss2.

2.DIVISJON avd B: NSK3 leder avdelingen med 3 strake etter seier 3-1 mot Lillestrøm der en av motstanderne gikk på den beryktede Nokia-gambitten, husk mobilen avslått folkens! En spennende avslutning blir det med kamper mot de argeste konkurrentene Bærum og OSS2 som nå ligger poenget bak på tabellen. NSK5 fikk det som ventet hardt mot OSS2 og tapte 3-1 men Lars Kveli slo til igjen med sin tredje strake!

3.DIVISJON avd C: Her fosser ungguttene i NSK6 videre med 4-0 mot Lørenskog og NSKs dream team består av Eivind X, Andreas, Cornelius og Aschmirthan. I februar blir det kamp mot Nittedal som ligger a poeng med våre og kampen går på Lambertseter – KOM OG HEI!

4.DIVISJON avd B: NSK7 klarte 2-2 mot Stovner og her imponerer unge Daniel; også han med full score på tre kamper! Laget har til nå klart to poeng og det er fortsatt to runder å gjøre det på.

Alt i alt en god poenghøst for Nordstrandslagene og mange lag godt plassert! STÅ PÅ FOLKENS!