Kragerø GP – Johan og Andreas vant!

Johan Salomon vant Kragerø GP med 4,5 poeng, mens Andreas Garberg Tryggestad vant gruppe B også med 4,5 poeng.

Kragerø GP ble spilt under fine forhold på Kragerø Sportell sist helg med fem runder over tre dager. Betenkningstiden var 1,5 time på 40 trekk og en halv time på resten av partiet.  Det var godt vær og god stemning under turneringen og Kragerø viste seg fra sin beste side på sensommeren. Det var ni spiller fra Nordstrand sjakklubb og alle spilte godt og tok med seg 26 poeng av 42 mulige eller godt over 60 % score.

Nordstrand på topp: Michael Jensen, Bjørn Aage Christenson, Johan Salomon, Johannes Haug, Lars Johansen, Andreas Tryggestad, Aschmirthan Sivaranjan, Jussi Dyrnes og Linnea Tryggestad.


the attachments to this post:


Nordstrands deltagere i Kragerø GP 2012