Aryan Tari vant hurtigsjakken

1. og 3. plass til ungdommen

Aryan Tari vant Nordstrand GP Hurtigsjakk med 6 poeng av 7 mulige. Aryan avga bare poeng mot Lars Oscar Hauge som kom på tredjeplass. Forhåndsfavoritten Jon Ludvig Hammer kom på annenplass også på 5 poeng etter at han tapte mot Aryan og Sebastian Mihajlov. Sistnevnte fikk 5. plass, mens IM Atle Grønn kom på 4. plass.

Geir Moseng gratuleres av formannen i Nordstrand sjakklubb Jussi Dyrnes

Beste nordstrandspiller ble Geir Moseng på 9. plass

Gruppevinnerne i Nordstrand GP Hurtigsjakk 2012: Geir Brobakken, Aryan Tari og Ole Petter Pedersen.

I gruppe B vant høyest ratede Geir Brobakken fra Hamar med imponerende 7 av 7 mulige. Jon Machlik fra Tromsø kom på annenplass foran Carl Christian Aarnes som ble betse nordstrandspiller i gruppe B. Ole Petter Pedersen fra Kampen vant gruppe C foran Anders Nilsson Aure og Trond Methi fra henholdsvis Drammens og Kampen.

Nordstrand GP hurtigsjakk hadde i år 99 delategere som er 26 flere enn i fjor og økningen kom i gruppe B og C. Antall nordstrandspillere var omtrent tjue også i år.

Alle resultater her.


the attachments to this post:


Geir Moseng


Klassevinnerne


Aryan og Lars Oscar


Klassevinnere