RESULTATER SERIESJAKKEN

Seriesjakken har startet med blandede resultater for Nordstrand. Sammenlagt ble det 2 seire, 1 uavgjort og 4 tap på Norstrandslagene.

RESULTATER LAGVIS- ELITESERIEN.

NSK1 spiller i øverste divisjon og har tatt sølvmedalje i de 3 siste årene i Eliteserien. Det har vært opphold og mye har skjedd på toppnivå. Blant annet er mange av Norges talenter nå samlet i Carlsens toppklubb, blant annet flere tidligere Nordstrandsspillere. Så da er det vel Offerspill mot røkla som gjelder?

Vel, første helg viser en tabell der Offerspill troner øverst med 3 strake seire, mens de andre lagene følger på 4 poeng og nedover.

Nordstrand startet med en nedtur fredag med tap 2-4 mot Stavanger men slo hardt tilbake lørdag med 4,5-1,5 mot Bergens. Søndag ble det knapt tap mot Vålerenga 2,5-3,5 men etter bra innsats.

NSK1 ligger på delt 7.plass sammen med Alta før de 3 neste rundene som spilles i januar-22.

ØSTLANDSSERIEN 2.DIVISJON

NSK2 spiller i år i avd 2A og skal kjempe om å rykke opp til 1.div. Men det startet ikke helt bra i bortekampen mot Porsgrunn2 der det ble 2-2. Her er det bare å brette opp ermene og kjempe videre.

NSK3 og NSK4 spiller i avd 2B og møttes i internt oppgjør på hjemmebane. NSK3 er ungdomslaget og NSK4 er det Runar Mathisen som er lagleder for. Det meldes om en jevn kamp, men Eivind fintet til seg en seier på 1.bordet mot Frode og avgjorde kampen 3-1 til ungdomslaget.

GOD PÅDEKNING TIL HJEMMEKAMPEN IDAG (kreert av Tatiana)

ØSTLANDSSERIEN 4.DIVISJON

NSK5 spiller i 4.div avd C og lagleder er Tom. De dro til bortekamp mot Offerspill4. Tom melder om fine sjakkforhold og god stemning der resultatet ble 3-1 til Offerspill.

STÅ PÅ NSK!