NSK Høstturnering 2019

Nordstrand Sjakklubb ønsker alle hjertelig velkommen til NSK Høstturnering 2019. Turneringen spilles i Lambertseter gård 05. sep – 21. nov 18
Påmeldingsfrist onsdag 4. september , kl 1800. Bruk link øverst til venstre på denne siden.

Turneringen spilles over 11 runder der det spilles hver torsdag, unntatt i uke 40 (høstferieuken). Det er ikke utsatte partier. Forfall må meldes før kl. 1800 dagen før partiet spilles. De tre første gangene man har forfall får man 1/2 poeng (unntatt i siste runde hvor man får 0 poeng), og man tas ut av rundeoppsettet for denne runden. Forfall som meldes etter at runden er satt opp medfører WO tap.

Forfall meldes til forfall@nordstrandsjakk.no

—————————————————————————————————————————————–

NORDSTRAND GP – HURTIGSJAKK 2019

Hurtigsjakken ble arrangert lørdag 17/8 med 94 deltagere. Dette er endel færre enn det vi pleier å ha men det passet bra i år på grunn av oppussingen av Lambertseter Gård som nå stadig blir finere.

Vinneren 2019 ble som ifjor Anders Hobber, Akademisk, som tok 6 av 7 poeng, et helt poeng foran 4 spillere på 5p. Vinnerne i de andre klassene ble: Sivert Ihlen fra årets NM-klubb Larvik i Gr B også med 6p, mens Lars Håvard S Dahl fra Hamar var ikke snauere enn at han tok fullt hus i Gr C.

Vinnerne av Nordstrand GP Hurtig 2019, Hobber i midten med Ihlen tv oh Dahl h.

VI GRATULERER VINNERNE (foto ; Lars Johansen)

Nordstrand hadde med 33 spillere i turneringen og tok et sølv og en bronse.

Sølvet kom i Gr C ved Yngve Mæhle Rekdal som tok 6 poeng. I denne gruppen kom Tom Brentebråten på 7.plass og Brynjar Bakke på 9. begge med 4,5p.

I Gr B tok Timian Martinius M Solaas bronse med 5p. På 4. kom Viktor Nygaard Løvåsen som også tok 5p mens Jonas W Strømsodd kom på 7. plass i Gr B med 4,5p

I Gruppe A ble beste Nordstrandsspiller FM Daniel Nordquelle på 5p og 4.plass. Årets jr norgesmester, Isak Sjøberg, tok 4,5p som ga 6.plass.

Vi takker hovedturneringsleder Otto og turneringsleder i 1.etasje Arne-Birger for innsatsen, og takk til alle hjelpere ellers som bidro til en flott turnering!