LANDSTURNERINGEN Larvik 2019 / kongress

Sommeren er her og det betyr LANDSTURNERING.

I år deltar 41 spillere fra Nordstrand i alle klasser. Nordstrand er representert i Eliteklassen med IM Johannes Haug og FM Andreas G Tryggestad. 1.runde i Eliten startet fredag og Andreas fikk en perfekt start med seier mot GM Christiansen, mens Johannes spilte remis mot Ranaldi. Øvrige klasser starter lørdag.

Søndag er det tid for kongress der den betente saken om sponsorpenger fra et utenlandsk bettingselskap skal opp slik Otto informerte om på årsmøtet. Nordstrand har 5 delegater som er fristilt. Disse følger debatten nøye men vi er alvorlig bekymret over den splittelse som har oppstått i sjakken i kjølvannet av denne saken. Vi vil gjøre det vi kan for å prøve å komme fram til løsninger som kan virke samlende.

LYKKE TIL MED KONGRESSEN SJAKK-NORGE!

Ellers skal vi gjøre det vi alltid gjør på LANDSTURNERINGEN; slå hardt ifra oss på brettet og møtes i hyggelig lag blant venner! Og lykke til med arrangementet, Larvik.

mvh Jussi